afvallen met kwark

Wie snel gewicht wilt verliezen is kwarkdieet een heel goed dieet maar het is niet makkelijk. Maar het kan makkelijker zijn dan andere diëten. Door de proteins in kwark kan het je sneller volmaken en het kan een langdurige gevoel geven dat je vol zit waardoor je minder gaat eten, Het dieetschema is ook heel erg eenvoudig ik leg het je straks allemaal uit wat je kan doen en wat je kan eten om zo snel mogelijk 4 kilo kwijt te raken in een week. Je moet dit dieet niet langer dan een week volgen, wat je het beste kan doen is 1 week dit volgen andere week matig eten en niet te veel en dan weer week dit totdat je op de gewicht bent die je zelf wenst.

Wat is kwark eigenlijk?

Kwark is eigenlijk een verse vorm van kaas, het word met melk gemaakt. Het word ook wel ‘‘het witte goud’’ genoemd voor lifters en sporters. Net als eieren, kipfilet en proteÏneshakes is kwark ook een van de gezondste en goedkoopste producten in het eten/dieet voor een sporter. Of je nou gaat cutten of je gaat bulken, kwark is altijd een slimme optie om het te nemen, Maar waarom is het nou zo beroemd en geliefd onder sporters?

Is kwark ook goed voor m’n botten?

Ja inderdaad is dit goed voor je botten, door kwark krijg je heel veel calcium binnen. Dit is natuurlijk heel belangrijk voor het onderhouden van je botten sinds als je kwark eet met al die calcium erin kan het je goed doen en je botten onderhouden. Daarnaast helpt calcium ook om belangrijke stoffen mee te nemen door het lichaam heen. Met 1 bakje kwark heb je al bijne meer dan de helft aanbevolen calcium binnen. Kwark is ook heel erg goedkoop voor minder dan een eurotje heb je een bak kwark waar 500 gram inzit.

Het dieet

Het is een streng dieet waarbij je maximaal maar 600kcal mag eten. Ik zou dit niet iedereen aanraden je moet eigenlijk niet onder 1500kcal gaan. kwark Dit noem je een extreem cut of een crash dieet dit doe je ook voor een korte periode zodat je in 1 keer je lichaam verward en dat je zoveel gewicht gaat verliezen maar, van de 3-4 kg die je verliest kan ook zijn dat 40-50% vocht is. Je mag maar 400gr per dag kwark eten en het moet magere kwark zijn want die zijn het laagst in kcal en carbs. Het beste wat ik zo doen ik zou het verdelen over 6 kleine maaltijden.

Ontbijt 125g magere kwark met een kopje thee of koffie maar zonder suiker en melk zodat je geen kcal toevoegd.
Tussendoor 2 kinder appels en weer een kop thee of koffie zonder suiker en of melk ik zou liever koffie nemen voor de energie sinds je heel weinig gaat eten.
Lunch 125gr magere kwark een kinder appel met 2 glazen water.
Tussendoortje 1 tomaat of 8 cherry tomaatjes met 2 glazen water.
Avondeten 150gr magere kwark en 8 cherry tomaten of 1 tomaar met 2 glazen water.
Tussendoor 1 kinder appel